Français   -   Nederlands
Service punt:
+32 (0)56 75 94 62

Metal Service Zwevegem: Wie zijn we en wat doen we?

Alles begon met de oprichting van Metal Service Zwevegem n.v. in 1993 door Raymond Demets. Hij deed ervaring op bij meerder grote spelers op de markt en besloot een eigen bedrijf op te starten. Zo werd M.S.Z een specialist in gelaste en naadloze stalen buizen. De eerste jaren zonder voorraad als trader. Vanaf 2002 kwam een tweede vestiging erbij met magazijn in Frankrijk. Momenteel bestaat de ploeg uit 8 gemotiveerde medewerkers.

De innovatieve ontwikkelingen blijven wij op de voet volgen, zodat wij op uw meest uiteenlopende vragen tegemoet kunnen komen. Het gamma wordt permanent aangepast aan de hedendaagse noden. Nieuwe producten worden regelmatig in de voorraad opgenomen. Onze medewerkers worden constant bijgeschoold om perfect op de hoogte te zijn van de allernieuwste technologische verschuivingen binnen de sector. Wist u dat wij in eigen beheer instaan voor het zagen, draadtrekken, afschuinen en ontbramen van de buizen? Wij helpen u graag bij het staalstalen of verzinken van uw bestelling.

De voorraad situeert zich meer dan ooit bij de groothandel. Vandaar is het belangrijk dat wij blijven voorzien in een breed gamma van direct leverbare goederen! Hiervoor gaan wij er prat op dat wij een performant leversyteem hebben uitgewerkt waarbij op een sufficiënte manier geleverd wordt. Ons afzetgebied ligt momenteel over Nederland, gans Frankrijk en België.

Dankzij een uitgekiende aankoop hebben wij perfecte relaties met de grootste handelaars en walserijen in Europa. Aankopen gebeuren steeds bij eersterangs leveranciers die beschikken over de nodige certificatie. Deze certificatie staat borg voor het probleemloze materiaal.igen bedrijf op te starten. Zo werd M.S.Z een specialist in gelaste en naadloze stalen buizen. De eerste jaren zonder voorraad als trader. Vanaf 2002 kwam een tweede vestiging erbij met magazijn in Frankrijk. Momenteel bestaat de ploeg uit 8 gemotiveerde medewerkers.